1. Deschidere an scolar 2019-2020
2. Prevenire trafic de persoane, consum droguri
3. Oltenii si restul lumii
4. Let’s do it Romania


1. Deschidere an scolar 2019-2020
Prima zi de școală este plină de emoție pentru profesori, părinți, dar mai ales pentru elevi! Cu atât mai mult, începerea școlii este un moment unic pentru bobocii care pășesc pentru întâia oară pragul unei școli în calitate de elevi.. Cu siguranță, ghiozdănelul de școală este mult mai ușor decât sacul de emoții si griji al mămicii sau tăticului. Și, da – prima zi de școală este o bornă kilometrică importantă atât în viața copilului cât și a părinților. Atât de repede au trecut anii! Parcă mai ieri intrau părinții de azi, căci pe mulți îi recunoaștem, cu buchetul de crizanteme, pe porțile școlii, acum, iată, trec porțile școlii copiii lor dragi. Emoții mari au însă și elevii mai mari, unii trec într-un ciclu superior (oare cum o fi), pe alții îi așteaptă examene importante! În umbra zâmbetului ușor nostalgic avem griji cu toții, și părinții și profesorii: trebuie să îi ajutăm să se descurce în lumea reală a școlii, în viață, să prindă încredere în ei ca sa facă față temerilor, grijilor, tuturor obstacolelor. UN AN ȘCOLAR CU SUCCESE DEOSEBITE!

2. Prevenire trafic de persoane, consum droguri
Data de 18 septembrie 2018 ne-a oferit ocazia de a ne întâlni cu reprezentanți ai Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane (Centrul Regional Craiova), cu reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, I.S.U. Olt, Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Slatina. Activitatea de prevenire a vizat informarea și sensibilizarea tinerilor cu privire la fenomenul traficului de persoane, în vederea creșterii gradului de conștientizare în rândul tinerilor; de asemenea, s-a urmărit instruirea elevilor în vederea comportării adecvate în caz de cutremur și de incendii, dar și riscurile în privința consumului de droguri.
Tema dezbătută a prezentat interes din partea elevilor și cadrelor didactice participante

3. Oltenii si restul lumii
Festivalul de umor ”Oltenii și restu’ lumii” trecu și pe la noi, pe la C.N.I.M! Nu ar trebui să ne mire, este al treilea an când concursul de epigrame din cadrul festivalului se desfășoară în amfiteatrul școlii noastre, printre spectatori regăsindu-se elevi de-ai noștri, iubitori de satiră și umor fin! Mare înghesuială la realizarea portretelor de către caricaturiștii invitați la festival!
O epigramă cam din anii 1975, aparținând lui George Zarafu:

Dac-ar fi un șoarec Gogu
(Aș putea să pun prinsoare)
Nu ar roade catalogu’
Unde are notă mare!

4. Let’s do it Romania